Bereik je bestemming
Stel je voor dat je bent in Midden Zweden. Je kijkt in het water dat de waarneembare werkelijkheid weerspiegelt. Je kan jezelf zien in het water. Er is complete stilte. Mooi moment voor reflectie. Wie zie je als je in het water kijkt. Wat is je bovenstroom? Wat laat je zien van jezelf? Wat is je onderstroom? Welke overtuigingen, emoties en drijfveren geven richting aan je gedrag? Welke richting ga je op en wat is je gewenste richting?

Wat is je persoonlijke missie? Wat weerhoud je om volgens die missie te leven? 

Voor wie 
Voor mannen die wat moois van hun leven willen maken en bereid zijn om daar van een afstand naar te kijken in de wildernis. Je merkt dat er nog een verschil is tussen het leven dat je leeft en graag zou willen leven. Je wilt graag leven vanuit je persoonlijke missie zowel privé als op je werk en jij wilt onderzoeken wat je hindert of vertraagt en hoe je daar het beste mee om kan gaan.

Resultaat
Je batterij wordt weer opgeladen. Je krijgt nieuwe inzichten en tools in de wildernis. Je hebt scherper voor ogen gekregen waarom je waaraan wilt werken en hoe je dat gaat aanpakken.

Ontwikkeling
De sessies zijn erop gericht om groei te realiseren op gebied van zingeving, persoonlijke ontwikkeling en competenties zoals reflecteren en communicatieve vaardigheden.

Sessies
We plannen de sessies rondom de expeditie tochten die we maken met de kajak of lopend. Wat we wanneer doen hangt af van het weer. We helpen elkaar volgens de afspraak dat we onbevangen luisteren en niet invullen voor een ander wat er speelt. Er wordt voor gezorgd dat iedere deelnemer op maat wordt bediend en het team van deelnemers is dan dienend om die ander verder te helpen. We zijn gelijkwaardig.

Sessie 1 Wat betekent zingeving voor je? Wat is je persoonlijke missie en wat zou je graag anders zien?

Sessie 2 en 3 Training en coaching op maat. De thema’s zijn bepaald door de deelnemers. Iedereen wordt op maat bediend en elke deelnemer is actief betrokken bij elkaar. 

Methodieken
Dat hangt van de vraag van de coachee af wat passend is. Je kan denken aan een combinatie van bijv. de dramadriehoek, transactionele analyse, familieopstelling, gestalt methode, STARR, kernkwadranten, waardenspel, rollenspel, etc. en verrassende uitdagingen in de wildernis met een link naar het thema.

Investering (excl. btw)
De prijs bestaat uit twee delen namelijk een reisdeel (€ 700,-) en een trainings-en coaching deel (€ 1150,-). In totaal heb je voor slechts € 1.850,- goede gedegen sessies op maat, een prachtige reis met een unieke wildernis ervaring. Je wordt ontzorgd. Alles wordt voor je geregeld. Deze prijs inclusief: 1 op 1 verdiepend gesprek door gecertificeerde trainer en coach, 3 sessies van 2-2,5 uur die te maken hebben met je gedrag, communicatie, waarden, overtuiging en identiteit. Daarnaast krijg je de tijd om met verdiepende opdrachten aan de slag te gaan. De prijs is inclusief basis survival-lessen, retour vliegreis of overtocht, reisverzekering  en alle vervoerskosten in Zweden naar de plek van bestemming, verblijfskosten, kajak tochten (in lente of zomer), ontbijt, lunch en avondeten in Zweden. Je wordt geheel verzorgd door Your Progress. Het is exclusief extra drankjes of eten, annuleringskosten. De trainingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. Aan de bedragen genoemd in deze leaflet kunnen geen rechten worden ontleend.

Intake
Het is belangrijk dat wij een klik hebben en dat ik helder heb waar je aan wilt werken. Daarom hebben we vooraf een intakegesprek. Vervolgens kan ik jouw coaching vraag verwerken in de trainingen en de coaching sessies zodat je op maat wordt bediend. 

Aanmelden
Het is afhankelijk van het seizoen wanneer we gaan. Er zijn twee opties. Medio oktober (wandelexpeditie) of juni (kajakexpeditie). De exacte data verschillen per keer en zijn bekend bij Dick Bos. Je bent welkom. Als je bent aangesproken door dit thema en deze expeditietocht, neem dan snel contact op want vol=vol. Ik ben via WhatsApp het beste bereikbaar (06 5420 2212). Online of offline kunnen we een eerste kennismaking regelen. Er gaan minimaal 5 en maximaal 8 man mee. 

Het filmpje geeft niet 1 op 1 een indruk van het programma maar het geeft wel een algemene indruk: Leiderschapsontwikkeling - Zweden

Your Progress voor jouw progressie met diepgang en avontuur met een glimlach.