Jij maakt progressie bij Your Progress in kleine groepen. Op die manier blijft het persoonlijk. Wil je graag met een groep een bepaalde expeditie en specifieke training? Dat kan! Allerlei combinaties van expedities en trainingen mogelijk. Dat komt omdat een expeditie in de regel in totaal 5 tot 6 dagen duurt en de trainingssessies zich beperken tot 3 of 4 keer. Heb je meer interesse in een teambuilding programma op maat dan kan ik daar ook in voorzien.

Groepen
Ik werk met kleine groepen tussen de 3 en 10 personen omdat er dan meer verbinding met elkaar ontstaat en ik kan je beter op maat bedienen. Ik kan een uitdagend en goed inhoudelijk programma ontwerpen voor een team. Bij de intake stellen we eerst vast wat de doelen zijn en op basis hiervan ontwerp ik iets moois binnen het gestelde budget.

Combinaties

Alle expedities en trainingen kunnen door elkaar worden gegeven. Dus bijv. de training bij  ‘Operatie Witte Bergtop’ kan ook in Midden Zweden plaatsvinden en ‘Missie Volbracht 1.0 en Missie Volbracht 2.0’ kunnen we ook doen in Alpen waar we gaan toerskiën. Dit alles kan geregeld worden als de groep groot genoeg is die dat wil. Dat betekent in de regel 4 tot 6 deelnemers. Met begeleiding erbij ben je dan al met een groep van 6 tot 8 man. Als je dat wilt dan verwacht ik van jou ook een bijdrage om dat te realiseren.

Teambuilding arrangementen
In Nederland wordt soms een dag met of zonder overnachting bij een meer of op de Veluwe georganiseerd. Dan kun je een keertje meemaken wat zo’n training of coaching sessie inhoud en ervaar je al iets van meer stilte en rust om je heen.

Ben je zoek naar een trainer die een (halve) dag met je team aan de slag gaat? Eventueel in een spelvorm in de natuur zodat collega’s elkaar op een andere manier leren kennen en de waarden van de organisatie beter gaan begrijpen? Dit kan ook in combinatie met bijvoorbeeld een MTB tocht door de natuur. Er is van alles mogelijk in Nederland. Of wil je aan teambuilding doen in het buitenland?  Bijvoorbeeld een huttentocht door de Alpen of kajakken in Slovenië of toch liever survivallen in de Ardennen? Leren carven op ski’s in Italië en dat combineren met een inhoudelijk programma? Bijna alles is bespreekbaar. Ik kan een op maat programma voor je maken en alles voorbereiden van A tot Z zolang de groep maar groter is dan 3 en kleiner dan 10. 

Ben je meer geïnteresseerd in 1 op 1 coaching?
Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ik ben goed bereikbaar via WhatsApp (06 54 20 22 12) of via Dick Bos | LinkedIn.