Een training in Midden-Zweden

Wil je jouw leiderschap doorontwikkelen? Bij het volgen van deze training kom je tot nieuwe inzichten, terwijl je in de wildernis van Midden-Zweden bent (400 km. boven Stockholm).

Voor wie

 • je bent een professional en je vraagt je af welke rol en baan echt bij je past
 • je bent een professional en je wilt een betere balans vinden tussen werk en privé
 • je bent leidinggevende en je wilt graag tot een betere samenwerking komen met je team
 • je staat open voor managementgoeroes en het christelijke geloof als inspiratiebron
 • je bent man, sportief ingesteld, verkeert in goede gezondheid en je kan 7 km binnen 1 uur lopen

Resultaat

 • je krijgt meer inzicht in jouw waarden, kwaliteiten, valkuilen en drijfveren
 • je krijgt meer inzicht in hoe jij vanuit jouw kracht het beste kan omgaan met kansen en bedreigingen
 • je stelt een strategie op die past bij de nieuw verkregen inzichten en je stelt KPI’s vast

YP banner 780x350px web v2

Waarom wildernis

 • de verstilling in de omgeving helpt jou om geen prikkels meer te krijgen en tot stilstand te komen. In de stilte kom je tot nieuwe duurzame inzichten
 • je wordt met jezelf geconfronteerd en krijgt meer inzicht in de effectiviteit van je gedrag
 • je gaat terug naar de basis en dat helpt om te bepalen wat het belangrijkste is voor jezelf en jouw organisatie
 • inspirerende unieke omgeving

Competenties

Constructief feedback geven, inlevingsvermogen, resultaatgerichtheid en coachen.

Methodiek

Intake en test
In het intakegesprek worden je persoonlijke motivatie en leerdoelen vastgesteld. Om je persoonlijk profiel vast te kunnen stellen wordt een DISC test of een andere test afgenomen. De uitkomsten van deze test geven inzicht in je personage met jouw sterke en ontwikkelpunten. We bespreken ook nadrukkelijk wat jij uit de training wilt halen.

Training
De uitkomsten van het gesprek met de gecertificeerde DISC trainer is input voor de trainingen die op maat worden ontwikkeld. Hierdoor is een persoonlijke leeropbrengst gegarandeerd. Je krijgt allereerst een ‘back to basics’ ervaring in de prachtige ongerepte natuur. Hierdoor kom je dichter bij jezelf. Door het intensieve programma waarbij je elkaar nodig hebt ontstaat er een bijzondere band waarin je openhartige en eerlijke feedback kunt ontvangen. Aan het eind van de training stel je een strategie met KPI’s op.

Afloop
Je gaat aan de slag met het uitvoeren van je strategie. Je stelt met behulp van je opgestelde KPI’s vast of de implementatie vordert volgens plan. Na een van te voren met elkaar vastgestelde termijn is er weer contact. Het kan zijn dat we elkaar als groep opnieuw gaan ontmoeten in de vorm van een intervisie bijeenkomst. Indien gewenst kan er verder ook persoonlijke ondersteuning worden geboden.

Investering (excl. btw)

Deze investering is de moeite waard omdat je allereerst nieuwe energie opdoet, nieuwe inzichten verkrijgt en een strategie opstelt waar je gefocust mee aan de slag gaat.

De prijs bestaat uit twee delen namelijk een reisdeel (€ 500,-) en een trainingsdeel (€ 990,-). In totaal heb je voor slechts € 1.490,- een goede gedegen training op maat, een prachtige reis met een unieke wildernis ervaring. Deze scherpe prijs inclusief: DISC test, 1 op 1 verdiepend gesprek door gecertificeerde DISC trainer, 3 trainingssessies van 2-2,5uur, veel rust en tijd om met verdiepende opdrachten aan de slag te gaan, basis survival-les, retour vliegreis en overige vervoerskosten naar de plek van bestemming en terug naar Schiphol, verblijfskosten, kajak of MTB tocht, ontbijt, lunch en avondeten in Zweden.

Alles wordt geheel verzorgd door Your Progress. Het is exclusief extra drankjes of eten, verzekeringskosten. De trainingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. Aan de bedragen genoemd op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

YP banner 780x350px web v2 2

Beschrijving van het programma van 10 t/m 14 augustus 2021

Dag 1 (Di)
We vertrekken vroeg in de ochtend vanaf Schiphol. 2 uur vliegen, 5 ½ uur met de bus en 1 uur met de auto richting Lofsdalen. Op de plek van bestemming krijg je lekker te eten en slaap je de eerste nacht comfortabel.

Dag 2 (Wo)
Na de eerste trainingssessie trekken we de wildernis in. We zullen elkaar als team nodig hebben om te overleven. We eten wat we hebben gevangen en slapen onder basale omstandigheden in de natuur waar forel, zalm, beren, wolven, lynxen, elanden, bevers, steenarenden en veelvraten voorkomen

Dag 3 (Do)
We gaan kajakken en/of mountainbiken. Het zal een mooie dag in de natuur worden. We sluiten de middag af met trainingssessie 2. We slapen onder basale omstandigheden.

Dag 4 (Vr)
We starten met een trainingssessie 3. We zullen een berg beklimmen en slapen onder basale omstandigheden in het dal.

Dag 5 (Za)
We vertrekken terug naar Nederland. DV zijn we in de avond terug op Schiphol.

Aanmelden?

Meld je zo snel mogelijk aan, want vol=vol. Er gaan minimaal 5 en maximaal 8 man mee.

Wil je mee? Neem dan contact op met:
Gecertificeerd DISC trainer, ir. Dick Bos
e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
telefoon: 06 5420 2212